fbpx
+ 373 68 555 210 / + 373 22 027 970 / + 373 22 027 971
Select Page

Cărți de vizită

• Cărți de vizită standard sau pliate
• Până la 450gsm carton
• Disponibilitatea culorilor și finisajelor

Pentru ce sunt utilizate

• Carduri personale pentru fiecare membru al personalului
• Prezentarea detaliilor de contact ale companiei dvs. pe un card
• Cărți de vizită goale pentru personalizare creativă

Materiale pentru cărți de vizită (alegerea hârtiei potrivite)

Tipul de hârtie folosit pentru cărțile de vizită devine din ce în ce mai important. Câțiva ani în urmă, majoritatea companiilor au folosit opțiuni standard, cum ar fi hârtia de ilustrație de 250gsm. Acum, însă, hârtiile mai groase din categoria 300 – 350gr.  devin din ce în ce mai populare. Motivul acestei dezvoltări este faptul că, pe lângă faptul că cartea este mai strudă și mai ușor de manipulat, hârtiile mai groase sunt și un mod simplu și țintit de a demonstra cultura corporativă orientată spre calitate.

TIP! 

*Hârtia mat/ luciu  300 – 350gr

Această hârtie este finisată cu un strat de mătase sintetică sau luciu. Acest lucru creează o suprafață mai finisată, mai netedă și mai puternică, permițând reproducerea ridicată și o calitate mai bună a imprimării, în special în cazul imaginilor și a contururilor.

Opțiuni de finisare pentru cărțile Dvs. de vizită

Pentru a vă face cărțile de vizită mai rezistente și mai ușor de utilizat, adăugați un finisaj: acoperirea potrivită va proteja informațiile tipărite de umezeală și va îmbunătăți aspectul, crește în același timp strălucirea culorii. Laminarea soft-touch vă va oferi cărții de vizită o suprafață mătăsoasă și va îmbunătăți contrastele de culoare. Învelișul nostru UV protejează cărțile împotriva frecării și zgârieturilor și împotriva umezelii, făcându-le ideale pentru utilizarea în aer liber. Acoperirea UV 3D Spot evidențiază un element specific de pe card, cum ar fi logo-ul sau textul, ceea ce îl face tridimensional și creează efecte de lumină incitante. Oferim toate tipurile de finisare atât în fața cât și în spatele cărții pentru a crește stabilitatea și rezistența cărților de vizită.

INFORMAȚIE DESPRE PRODUS

MATERIALE

OPTIUNI DE FINISARE

FAQ