fbpx
+ 373 68 555 210 / + 373 22 027 970 / + 373 22 027 971
Select Page

Bannere publicitare

• Peste 30 de formate diferite (portret și peisaj)
• Bannere din PVC, stofă și plasă
• Prindere optimă cu inele metalice, buzunare sau bare de prindere

 

Pentru ce sunt utilizate

• Evidențierea ofertelor locale
• Agățat de clădiri, schele și balustrade
• Decoratiuni pentru evenimente
• Huse atractive pentru construcții
• Afișaje pentru grupuri sau fani

Mărimi utilizate frecvent

Informații despre produs (prezentare)

   Prezentarea produsului
   În interior sau afară, ploaie       sau soare, gama noastră           durabilă și de înaltă                     calitate de bannere din               PVC sunt create pentru a           impresiona și a rezista în           timp. Lucrările dvs. de artă       sunt     tipărite pe cele mai         bune stocuri de PVC                     rezistente la intemperii de         pe piață de 340-440 g/m2,       iar bannerele noastre din         PVC vin într-o mare varietate de dimensiuni pentru a se         potrivi cu fiecare nevoie de afaceri.

Așadar, indiferent dacă vă atârnați bannerul mare de PVC pe peretele restaurantului sau cafenelei, sau l-ați atașat la o balustradă din fața teatrului, pentru a vă promova produsele     sau a o duce cu voi la următorul dvs. eveniment corporativ, sunteți bine … echipat pentru a crea un zgomot în jurul mărcii, produsului sau serviciului dvs. cu un banner din PVC din    imprimare instantanee.

– Rețineți: Bannerele din PVC sunt expediate standart  în 72 de ore (standart) dacă nu sa solicitat altfel la plasarea comenzii.

* datorită proceselor suplimentare implicate cu Bannere din PVC, lucrările de artă trebuie să fie aprobate înainte de ora 16:00

Ghid instructiuni de arta (machetare)

Iată o listă de verificare rapidă pentru a vă ajuta să configurați lucrările de artă cu banner de vinil.

Adăugați spațiu de siguranță de 25 mm la dimensiunea finită a bannerului dvs.
Asigurați-vă că orice imagine și text importante se află într-o zonă sigură de 36 mm, pentru a ține cont de sudare și inelele metalice
Setați-vă modul de culoare ca CMYK
Folosiți imagini de înaltă rezoluție (cel puțin 150 dpi)
Încorporați sau aplatizați fonturile (vedeți instrucțiunile)

Cum se face un banner din PVC
Indiferent dacă produceți lucrările de artă singuri sau aveți o echipă de proiectare internă, este ușor și rapid să vă configurați și să vă pregătiți lucrările. Indiferent dacă utilizați Photoshop, Adobe Illustrator, InDesign sau un alt software de design, avem un șablon descărcabil care vă va ajuta să începeți.

Alegeți dimensiunea perfectă pentru dvs. și afacerea dvs. din dimensiunile bannerului de vinil din gama noastră și adăugați un spațiu de siguranță de 25 mm la lungimea și lățimea programului de proiectare. Zona de siguranță este o graniță subțire în jurul operei de artă, care te asigură că nu mai există granițe nedorite după tăiere – înseamnă că designul tău arată cât se poate de curat și profesional.

De asemenea, va trebui să adăugați o zonă de siguranță de 36 mm pentru a ține cont de inelele metalice* și să vă setați modul de culoare ca CMYK. Pentru a vă asigura că bannerele dvs. din PVC sunt tipărite cu aspect optim, utilizați doar imagini de înaltă rezoluție (cel puțin 150 dpi) și încorporați sau aplatizați fonturile dvs. deoarece nu le putem avea pe sistemul nostru!

* Bannerele sunt tivite cu un tiv de 25 mm

** Inelele metalice sunt incluse ca standard la intervale de cca. 30 cm

Nu sunteți sigur cum să configurați fișierul dvs.? Am creat ghiduri de asistență pe blogul nostru pentru a vă ajuta cu totul, de la sângerare până la rezoluție. Faceți clic pe ghidul pe care doriți să îl citiți pentru a le deschide într-o fereastră nouă.

Întrebări și răspunsuri (FAQS)

Cum pot încărca designul bannerului PVC?

Vă recomandăm să încărcați lucrările dvs. de artă banner în momentul plasării comnezii în secțiunea specială acordată pentru acest scop. Astfel lucrarea va fi însoțită de detalliile tehnice solicitate. În caz că a-ți făcut comanda dar din anume motiv aceasta nu sa încarcat trimiteți un e-mail adăugător la adresa (pictografic.srl@gmail.com) cu fișierele necesare în care specificați detaliile despre comandă, iar echipa noastră vor configura fișierele pentru tipărire.

Dacă opera dvs. de artă nu este gata, nu vă faceți griji, puteți cumpăra acum și încărca designul ulterior în zona contului dvs. *
* Vă rugăm să rețineți, acest lucru va afecta data livrării.

 

Ce material sunt imprimate bannere din PVC?

Bannerele dvs. personalizate vor fi tipărite pe un banner din PVC de 340 – 440 g (in dependență de cum alegeți din configurator), un material plastic puternic, flexibil și rezistent la intemperii, ideal pentru utilizare în exterior sau în interior pentru perioade lungi de timp.

De ce banner-ul meu din PVC are inele metalice?

Stilurile tale noi și strălucitoare bannere de vinil au ochete pentru a le ușura să le atașeze pe orice suprafață. De la un perete la balustrade metalice, bannerul dvs. de vinil este sigur că va fi văzut de toată lumea.

Cum sunt tipărite?

Tipărite folosind imprimanta noastră inovativă de format mare, MIMAKI SWJ 320 S4 pe stoc de PVC rezistent la intemperii de înaltă calitate de 340-440 gr./m2, sunt disponibile într-o mare varietate de dimensiuni și sunt dotate standart cu inele metalice de Ø 12 mm pentru o atașare rapidă și ușoară.

Când vor fi livrate bannerele mele personalizate din PVC?

Comenzile de banner din PVC aprobate până la 16:00 vor fi expediate pentru livrare în termen de trei zile lucrătoare. Livrarea durează încă o zi lucrătoare. De exemplu, dacă aprobați comanda până la 16:00, luni, o trimitem joi și va fi livrată vineri.

Bannerele de vinil personalizate sunt expediate în maxim 72 de ore și datorită proceselor suplimentare implicate cu acest produs, lucrările de artă trebuie să fie aprobate înainte de ora 16:00.

Am mai multe întrebări despre tipărirea bannerului de vinil?

Dacă aveți nevoie să vorbiți cu cineva și să aveți întrebări suplimentare despre imprimarea bannerului de vinil, un membru al echipei noastre prietenoase și cu experiență este întotdeauna la îndemână pentru a vă sfătui. Contactați-vă prin chat-ul live, telefonic la 068555210, 022027970, 022027971 sau prin e-mail pictografic.srl@gmail.com

Informații despre produs pentru Bannere publicitare

Banner de anunțuri în Prezentare general

Procesare:

Cutting
Tăiere pe contur, cu
sau fără sudare
Eylets corners
Tăiere pe contur, cu sudare și
inele metalice doar în colțuri
Multiple eylets
Tăiere pe contur, cu sudare și
inele metalice pe tot perimetrul